Dissabte 10 d’agost – Oliva celebrarà la Fira del Comerç a la platja VORAMAR 2024

La regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants d’Oliva (*ACCO), ha organitzat per a dissabte 10 d’agost la Fira del Comerç VORAMAR 2024.

El dissabte 10 d’agost, l’esdeveniment VORAMAR 2024 transformarà el carrer de la Mar Mediterrània de la platja Pau Pi d’Oliva en un mercat de productes de qualitat a preus fantàstics. Des de les 19.00 h fins a la mitjanit, comerços locals desplegaran una àmplia varietat de productes i servicis que representen la rica oferta comercial d’Oliva.

David Moratal, president de ACCO, va destacar la importància de la fira per al comerç local: “Voramar no sols impulsa les nostres vendes, sinó que també ens permet connectar amb la comunitat i amb els turistes. Volem que tots descobrisquen la diversitat i qualitat del comerç d’Oliva. Els visitants trobaran productes d’alta qualitat, atenció personalitzada i preus altament competitius, a més del descompte que oferix l’adquisició de €urACCOs en la fira. Convidem a tots, ciutadans i turistes a visitar-nos.”

Entre els comerços participants en la fira s’inclouran botigues de moda per a #xiquet i adults, òptiques, joieries, floristeries, #joguet i regals, estètica, tot això en preus reduïts. Els comerços i associacions que participaran enguany són: Mavi Robis, Maria Rosa Salelles, Gauss, La Joia, Nadons, Radi Safor VCF – Safor Events Grup, Flors Elvi, Arpe Òptica, Mavi Joguets, Estètica Bella Mapi, Atypical. A més, comptarem amb la presència dels associacions: Vedama, Fundació Espurna Gandia, Refugi Gats d’Oliva, i AFISA (Associació de Fibromiàlgia de la Safor).

Un dels atractius més destacats de la fira seran una vegada més els €urACCOs, una moneda exclusiva de l’Associació de Comerciants d’Oliva. Els clients tindran l’oportunitat d’adquirir estos €urACCOs amb un descompte del 33%: per només 20 euros, rebran 30 €urACCOs per a gastar durant la fira. Fins a esgotar existències.

A més de l’oferta comercial, els més xicotets podran divertir-se amb una sèrie d’atraccions dissenyades especialment per a ells, garantint una nit divertida per a tota la família.

Compartir este article

Related Posts