Campanya pel Dia Mundial del Comerç Local a Oliva

Campanya pel Dia Mundial del Comerç Local a Oliva

La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, dirigida per Teresa Tur, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), ha iniciat hui una campanya amb motiu del Dia Mundial del Comerç Local, que se celebra el pròxim 25 d’octubre.

Sorteig de 10 premis per promoure el comerç local

La campanya pretén promoure el comerç de proximitat i sostenible, oferint un sorteig de 10 premis de 50 €ur-ACCOs per premiar les compres realitzades des de hui, dilluns, fins al 8 de novembre en els comerços associats.

Objectius de la campanya

La iniciativa té com a objectiu:

Destacar el paper clau del comerç local en la comunitat.

Fomentar un consum sostenible i donar suport als establiments de proximitat com a motor de l’economia local.

Premiar les compres fetes als comerços associats, oferint l’oportunitat de guanyar un dels 10 premis de 50 €ur-ACCOs.

Es fa un especial èmfasi en la qualitat, la proximitat i la sostenibilitat, que són valors que definixen el comerç local.

Declaracions dels organitzadors

“El nostre comerç local és una part fonamental del teixit econòmic i social d’Oliva. Apostar per ell és apostar per la nostra comunitat, pel futur i per la sostenibilitat. Aquesta campanya és una crida a reconéixer el gran valor que tenen els nostres comerciants en el dia a dia de la ciutat.”

David Moratal, president d’ACCO

Per la seua part:

“Anime a tots els veïns i veïnes d’Oliva a aprofitar aquesta iniciativa, que només pretén premiar el consum en els establiments locals com una forma d’invertir en el nostre poble i en un comerç sostenible i de qualitat. Perquè cada compra al xicotet comerç és un somriure, pels nostres veïns, pel nostre poble, tots amb el comerç d’Oliva!”

Teresa Tur, regidora de Comerç, Mercats i Consum
Compartir este article

Related Posts